Fear The Walking Dead - Bir Kardeş Dizi

Fear The Walking Dead

ealking dead yan dizi


Walking Dead dizisini duymayan yoktur herhalde, hani şu zombi diye adlandırılan insanlara virüs bulaşmış hali olan yürüyen ölüler dizisi. O dizide kahramanımız Rick bir polis memurudur ve bir gün çatışmada vurulur. Hastaneye kaldırılan Rick gerçek dünyadan uzaklaşıp koma halinde hastane yatağında yatarken olaylar gerçekleşmektedir. Virüs tüm dünyayı hızla etkisi altına almaya başlamıştır.

kardeş dizi walking dead

İşte bu Walking Dead dizisinin yan dizisi ya da kardeş dizisi olan Fear The Walking Dead'de ise Rick'in hastanede yatarken olayların nasıl geliştiğini, virüsün nasıl yavaş yavaş insanlığı etkisi altına aldığı anlatılıyor. Diziyi izlemeye başlamadan önce bazı sitelerde insanların çok olumsuz yaklaştığını gördüm. Ama fark ettim ki dizinin yalnızca birkaç bölümünü izlemişler ve bahaneleri de dizide hiç zombi olmamasıydı. Kardeş bu dizi Walking Dead değil onun kardeş dizisi ve olayların nasıl başladığını anlatıyor. O zaman ne gerek vardı bu diziye zaten Walking Dead var, bir farkı olmalıydı tabi ki de.

Bu diziyi nasıl bulduğuma gelince; elimdeki Walking Dead stoğu tükenince bu tarz diziler aramaya koyuldum ve bir baktım ki aynı isimde ama biraz farklı bir dizi. Bu oldukça heyecan verici bir durumdu. Neyse dizinin 2 sezonunu da bitirdim. İnsanların eleştirilerini de göz önünde bulundurarak izlediğim dizi de olayların tam olması gerektiği gibi ilerlediğini, normal şehir yaşamının yavaş yavaş nasıl zombi şehrine dönüştüğünü gördüm.

zombi dizisi

Karakterlere bakacak olursak olaylar Nick'in etrafında dönerek ilerliyor. İlk bölümlerden itibaren macera ve yolculuk ana tema olarak işlenmiş ve daha sonra Walking Dead'de de gördüğümüz grup savaşları yerini alıyor.

Walking Dead efsanesinin farklı bir hikaye ile devam ettirildiği dizinin 4. sezonu da onay almış durumda.

Kalite bakımından Walking Dead'ten farkı olmayan bu diziyi hiç çekinmeden izleyebilirsiniz.

Bu yazımıza da bir göz atın >>> Filistin'in Efsane Lideri Yaser Arafat Zehirlendi Mi?
Bu yazımıza da bir göz atın >>> KIZIL KANATLAR OPERASYONU
Bu yazımıza da bir göz atın >>> Atlantis Kayıp Kıta Efsanesinin Bilinmeyen Gizemleri











Yorumlar

Popüler Yayınlar