Tüyler Ürperten 5 Televizyon Reklamı

Tüyler Ürperten 5 Televizyon Reklamı


tüyler ürperten videolar

Phones 4u

İngiltere'de cep telefonu endüstrisi sabit bir hızda istikrarlı bir şekilde büyüyor. En yaşlısından daha okul çağını tamamlamamış çocuklara kadar ellerinde en yeni akıllı telefon modelleri görülebiliyor. Bu durumdan yararlanmak isteyen bir yapım şirketi Phones 4u satışlarını artırmayı amaçlayan bir reklam geliştirdi. Hazırlanan 30 saniyelik reklamda, yapımcılar reklamdan ortaya çıkacak olan tartışmanın amaçlarına hizmet etmesini umuyorlardı. Reklamdan sonra şikayetler gelince reklamın gerilim veya izleyicileri korkutma amacı taşımadığı konusunda ısrar ettiler. Telefonlar yayınlandıktan birkaç yıl sonra şirket iflas etti.



Kinder Sürpriz Yumurtaları

1974 yılında kurulan bu çikolata mamülleri 43 yıldır çocuklara yönelik hedef kitlesiyle günümüzde de çikolata sevenleri sevindirmeye devam ediyor. Kinder Sürpriz Yumurtaları çikolatasının yanında bir de sürpriz oyuncak ilavesiyle dünya genelinde büyük bir marka haline geldi. Hazırladıkları bir reklamda ise çikolataya teşvik yerine çocuklar için korkutucu ve çekinebilecekleri bir karaketer kullanmışlar. Yakın tarihte çekilmediği belli olan bu reklamdan sonra dünyada yasaklamalara uğramıştır.


Little Baby’s Ice Cream

Çikolata gibi dondurma da herhangi bir çocuğun en popüler atıştırmalıklarından biridir. Little Baby's İce Cream firmasının reklamı insanların tepkisini çektikten sonra kendilerini hayal gücünün serbest olması amacıyla böyle bir reklam çektiklerini ileri sürdüler. Reklam ve şirket tepkilerden kurtulamadı.


Dark & Lonely Water

Bu reklam ticari bir amaçla değil bir kamu spotu olarak yayınlanmıştı. 1978 yılında piyasaya çıktı ve tüm zamanların en iyi 4. Kamu Spotu olarak seçildi. Bu reklam tehlikeler konusunda insanları uyarmak için iyi bir iş çıkardı.


K-Fee

Bu reklam türü ise tamamen sonuca odaklı bir amaçla yapılmış. Bazen böyle sinir bozucu teknikler kullanılarak istenilen amaca daha iyi ulaşılabiliyor. Sakin bir şekilde giden aracın arkasından çıkan çığlık atan yaratık hemen arkasından gelen kahvenin akıllarda kalmasını sağlıyor.


Video olarak izleyebilirsiniz ve kanalımıza ziyaret edebilirsiniz; http://goo.gl/Ub8hz8

Yorumlar

Popüler Yayınlar