Milyonda Bir Görebileceğiniz 5 Gerçek Çocuk

Milyonda Bir Görebileceğiniz 5 Gerçek Çocuk


nadir görülen çocuklar

Bugünün dünyasında bir çocuğun yetişmesi oldukça zor aşamalardan geçmesini gerektiriyor. Ortalama bir şekilde yetişen çocukların dışında oldukça farklı çocuklarda var.


PRANSHU

Pranshu büyük alnı ve dar gözlerle doğan Punjab'lı Hintli bir çocuk. Bu farklı görünüşünden kaçınmak yerine köylüler tarafından tanrı olarak görülüyor. Köylüler onun, tanrı Ganesha'nın fiziksel reenkarnasyonu olduğuna inanıyorlar. Pranshu düzgün yürüyemiyor, fakat bu halkın kendisine ibadet etmesi ve saygı göstermeleri için ona gelmelerini engellemiyor. Pranshu okula gidiyor ve tanrı benzeri statüsünden dolayı nadiren zorbalığa da uğradığı oluyor.

tanrı çocuk

SHILOH PEPIN

Shiloh Pepin SIRENOMELİA diye adlandırılan, nadir görülen, bacakları birbirine kaynaşmış şekilde deniz kızı benzeri görünümüyle dünyaya geldi. Dış görünümünün ötesinde vücudunda rahim, mesane ve kalın bağırsak olmadan doğmuştu. Doktorlar Shiloh'un hayatta fazla kalamayacağını düşünüyorlardı. Fakat o bütün olasılıkları alt üst etti ve bu dünyadan göçmeden önce 10 yaşına kadar hayatta kaldı. İçinde bulunduğu durumla insanlar tarafından Deniz Kızı olarak adlandırıldı. Ailesi hayatta kaldığı sürece normal bir çocuk gibi yaşaması için uğraştı.

sirenomelia

Bu yazımıza da bir göz atın >>> Ormanlarda Bulunmuş En Ürpertici 5 Şey

GIULIANO STROE

Giuliano Stroe bir çocuk vücut geliştirmeci ve jimnastikçi. 2009 yılında bacakları arasında bir ağırlık topuyla 10 metre HALDWALK'u en hızlı yürüyerek Guinnes Dünya Rekorunu kırdı. Bir dünya rekoru yeterli gelmedi ve o her yıl daha fazla rekor kırmaya devam ediyor. Kırdığı rekorlar arasında, Push Up şınav hareketi, bayrak duruşu sadece bir kaç tanesi.

çocuk vücüt geliştirmeci

FU WENGUI

Fu Wengui Pekin, Çin'den ve o boynunda ekstra 3 omurgayla doğmuş. Bunun yanında bir de omurgası doğuştan yamuk. Sonuç olarak alışılmadık uzun bir boyna sahip ve istenmeyecek kadar meraklı gözleri kendisinde topluyor. Asıl etkileyen durum ise sürekli bir acı içinde ve düzgün yürüyemiyor olmasıdır. 15 yaşındaki Wengui sonunda 2014 yılında sorunu çözmek için bir ameliyat geçirdi. Umarız o şimdi daha rahat hareket edebiliyordur.

3 omurgalı çocuk

SUPATRA SASUPHAN

Supatra Sasuphan kurt çocuk olarak çağırılıyor ve Guinnes Dünya Rekorlarına göre dünyanın en kıllı kızı olarak biliniyor. Bazı çocuklar sosyal yaşamları için bu durumu bir kabus olarak görebilecekken, Supatra bu halinden memnun çünkü okuldaki en meşhur çocuk. O kulaklarında, bacaklarında, kollarında ve bütün yüzünde büyüyen kıllar ile Ambras Sendromu ile doğdu. Neyse ki Supatra Bangkok'taki toplum tarafından benimsenmiş bir durumda ve nadiren de olsa zorbalıklara denk gelebiliyor.

kurt çocuk

Video olarak izleyebilirsiniz ve kanalımıza ziyaret edebilirsiniz; http://goo.gl/Ub8hz8

Yorumlar

Popüler Yayınlar