Başkan Trump'ın Uçağı Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Başkan Trump'ın Uçağı Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek



ABD Başkanı Donald Trump bu günlerde dünya siyasetinin gündeminde. Beyaz Saraya taşınmadan önce, dünyanın en güçlü iş adamlarından biriydi. ABD başkanı olduktan sonra ise dünya siyasetine yön verebilecek bir pozisyona ulaştı.


Lüks

Uçakta uyumak oldukça zordur, bir de ekonomi sınıfında uçuyorsanız. Koltuklar küçüktür, bacaklarınız için yeterli alan yoktur ve sıkışıp kalırsınız. Bunun yanında bir de diğer yolcularla çok yakın olur ve bebek ağlaması olmamasını ya da yanınızdaki kişinin bütün uçuş boyunca konuşmamasını umarsınız. Belki bunlar Trump'ın uçağına belli özellikler eklemesine karar vermesinde başlıca sebeplerdir. Trump'ın Air Force One yerine kendi uçağını tercih etmesi insanların şüpheyle yaklaşmasına neden oldu. Fakat Air Force One ile Trump'ın uçağı karşılaştırıldığında şaşırtıcı farklar olduğu ortaya çıkıyor. Trump 2011 yılında uçağı aldığı zaman başkan uçaklarından daha lüks olmasını istiyordu. Sadece binmek için değil konfora da çok dikkat etti.  Yatak odasında ahşap kullanımına ve ipek yastıklar kullanılması Trump'ın lüksü ne kadar sevdiğinin göstergesi.

lüks uçak

Altın Süsleme

Varlığınızla hava atmak isterseniz, uçağınızı altın gibi en pahalı metallerle süslersiniz. Trump da uçağını altınla süslemiş. Altın bir yüzük bile o kadar pahalıyken bir uçağı altın ile süslemek oldukça ilginç ve bunun maliyetini tahmin etmek bile güç. Trump'ın uçağında emniyet kemeri tokaları bile altınla kaplanmış. Ve bunun gibi duvarlar, lavabolar, masalar ve duvarlardaki kolçaklar.

Bu yazımıza da bir göz atın >>> Milyonda Bir Görebileceğiniz 5 Gerçek Çocuk

Banyo ve Lavabo

Uçak'ta lavaboyu kullanmış insanlar ne kadar dar bir alan olduğunu bilirler. Fakat Trump'ın böyle bir sorunu yok. Uçağı geniş ve lüks bir banyoya sahip. Altın kaplama lavabolar, geniş bir duş yeri ve altın kaplama havluluklar bulunuyor. Bunların yanında belki de hiç dokunamayacağınız oldukça yumuşak ve pahalı çarşaflar da burada bulunuyor.

Rolls Royce

Trump uçağını alırken özel bir detay düşünüyordu, motorlar Rolls Royce tarafından yapılmalıydı. Trump'ın varlığını göstermek için seçtiği en ilginç yöntemlerden biri oldu. Trump'ın uçağı bir çift Rolls Royce RB211 Turbo fan motorlarıyla güçlendirildi.


Zaman Geçirme

Uçuş yaptığınızda, uzun süre boyunca tek bir noktada oturursunuz. Zaman nasıl geçer ya da yalnız olduğunuzda hızlı geçer mi? Okur, müzik dinler ya da televizyon izlersiniz. Yapabileceğiniz en iyi şey bile son çıkan filmleri izlemektir. Trump'a göre uçuş boyunca eğleneceği şeylerin uçakta olması gereklidir. Trump'ın uçağı 57-INC Televizyon ve sinema salonlarındaki ses sistemlerine sahiptir.
Ayrıca 1000 film ve 2500'ün üzerinde müzik CD'si bulunmaktadır. Uçakta yatak odasında bile televizyon vardır ve en rahat biçimde zaman geçirmek için oldukça ideal.

Video olarak izleyebilirsiniz ve kanalımıza ziyaret edebilirsiniz; http://goo.gl/Ub8hz8

Yorumlar

Popüler Yayınlar