Ormanlarda Bulunmuş En Ürpertici 5 Şey

Ormanlarda Bulunmuş En Ürpertici 5 Şey

ormanlarda bulunmuş en ürpertici şeyler

Kaliforniya'da Uzaylı

Bu tuhaf şey bir kadının arka bahçesindeki ormanda bulunmuş. San Jose sakinlerinden biri olan Gianna Peponis bir gece bir çığlık duyup araştırmak için dışarı çıktı. Pembe sümüksü bir uzaylıya benzeyen ürpertici bir şey buldu. Gianna onu bulduğunda  çoktan ölmüştü ve hemen fotoğrafını çekip Facebook'a yükledi. Facebook arkadaşlarına bu şeyin ne olabileceği konusunda fikir istedi. Farklı görüşler ortaya atılsa da bunun bir geyik fetüsü olduğunda fikir birliğine vardılar. Farklı geyik fetüsleri ile karşılaştırdılar ve muhtemelen haklıydılar. Fakat ne olursa olsun arka bahçemizde böyle garip bir şey bulmak huzursuz edebilir.

bulunan tuhaf yaratık

 Soykırım Eşyaları

En kötü tarihi olaylardan biri Nazi Soykırımı olarak bilinmektedir. Polonya'da eski bir nazi kampının yakınlarındaki ormanda ürpertici bir şey bulundu. şimdi müzede bulunan esir üniformaları, kemerler ve ayakkabı parçalarını içeren çeşitli eşyalar olduğu ortaya çıktı. Ürpertici olan olay ise 110.000 mahkumun 85.000'inin orda öldükleriydi ve eşyalar onlara aitti. O ormanda 30 yıldır çalışmış işçiler ise şimdiye kadar hiç kimsenin bir şey fark etmediğini söylediler.

soykırım eşyaları

İntihar Ormanı

Ormanlarda bazen ölü cesetler bulunur, özellikle Japonya, Fuji Dağı'nın dibinde bulunan Aokigahara'da. Yaygın olarak İntihar Ormanı olarak bilinen bu yer dünyada intihar etmek için kullanılan en ünlü 3 yerden biridir. 2010 yılında bu ormanda 54 ceset bulundu. 1970 yılından bu yana da yetkililer ve gönüllüler olmak üzere ceset arama çalışmaları ara ara devam etmektedir.

intihar edenlerin ormanı

Yer Altı Sığınağı

İkinci Dünya Savaşı'ndan bir sığınak. Burası herhangi bir bina değil, Almanya'daki bir ormanda bulunan yer altı sığınağı. Orman boyunca yürüyen bir grup arkadaş toprak yapısının dengesiz olduğunu fark ettiler ve burada biraz ilgilendiklerinde sığınağın toprak ve otlarla gömülmüş olduğunu ortaya çıkardılar. Daha sonra sığınağa giren gençler duvarda yazılı olan "Merhaba Şeytan, Seni Seviyorum" yazısıyla, eldivenle ve çamurda sıkışıp kalmış bir ayakkabı ile karşılaştılar. Daha sonra gizemli sığınağı terk ettiler. Bir anda geçmişe gidip kendini tarihin içinde hissetmek farklı bir duygu olsa gerek.

yer altı sığınağı

Yılan Derisi

Riverbank Park'ta yürüyüş yapan birileri normalde karşılaşmamaları gereken bir durumla karşılaştılar. Gördükleri şey bir yılan derisiydi fakat normalden çok büyük bir görüntüsü vardı yaklaşık 3 metre civarındaydı. Yerliler daha önce bir yılan gördüklerini söylediler. Hatta bir keresinde kunduz yediğini iddia ediyorlardı. Fakat polisin aktardığına göre yılan kimseye zarar vermedi ve o yılanın evcil bir yılanın ormana atılıp terk edilmiş olduğu sanılmaktadır.

ormanda bulunan devasa yılan derisi

Video olarak izleyebilirsiniz ve kanalımıza ziyaret edebilirsiniz; http://goo.gl/Ub8hz8

Yorumlar

Popüler Yayınlar